Події

Нетверезий водій у Житомирі пропонував патрульним 200 доларів, а вони здали його слідчо-оперативній групі

29 July 2018, 22:09

Житомирські патрульні затримали водія, який за спробою хабара у розмірі 200 доларів США намагався уникнути відповідальності за керування напідпитку.

Про це ввечері 29 липня повідомила патрульна поліція Житомирської області.

«Сьогодні біля 4 ранку охоронці порядку зупинили автомобіль Mercedes-Benz: водій не подав попереджувальний сигнал при маневруванні, чим порушив вимоги пункту 9.2.Б ПДР, а також не мав страхового полісу. Під час розгляду справи про адміністративне правопорушення, яким передбачена відповідальність за ч.2 ст.122 та ч.1 ст. 126 інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків, водій від проходження огляду на стан сп’яніння відмовився. Під час складання адміністративного протоколу за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), порушник запропонував поліцейським хабар, аби вони знищили матеріали справи. Інспектори попередили водія про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, яка передбачена законодавством, однак громадянин дістав із кишені куртки 200 доларів США та намагався передати їх патрульному», - інформує патрульна поліція.

За спробу надання хабара посадовій особі громадянина затримали та передали слідчо-оперативній групі, яка займатиметься справою.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня водій вантажівки, яку зупинили на автодорозі Київ-Чоп, намагався дати хабара патрульним, а 25 липня на 103 км цієї ж траси патрульним кілька разів давав гроші нетверезий громадянин, який в громадському місці поводив себе зухвало та ображав інших людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар патрульний поліція водій  
Матеріали по темі