Влада

​ОДА попередила про шахраїв, які збирають кошти для потерпілих у ДТП під Житомиром: хворі лікуються за кошти бюджету

31 July 2018, 10:50

Постраждалим у ДТП під селом Глибочиця Житомирського району безкоштовно надається вся необхідна медична допомога, тому не варто довіряти людям, які займаються збором благодійних коштів для них.

На цьому 30 липня наголосила прес-служба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на начальника управління охорони здоров’я Миколу Суслика.

«До уваги жителів Житомирської області та всіх інших небайдужих! Постраждалим у ДТП під Глибочицею надається вся необхідна медична допомога абсолютно безкоштовно. Жодної допомоги від волонтерів, благодійних фондів вони не потребують. Просимо не реагувати на публікації у соцмережах і групах у мобільних додатках щодо збору коштів та іншої допомоги, адже це можуть діяти шахраї», - зазначає ОДА.

«Пацієнти, постраждалі в ДТП, які перебувають на лікуванні в різних медичних закладах області, абсолютно всім забезпечені. У тому числі хлопчик, який лікується в обласній дитячій лікарні. Стан його важкий, але динамічно покращується. На лікування цих людей додатково виділили кошти із обласного бюджету. Тому вони забезпечені всіма необхідними ліками та харчуванням», - говорить Микола Суслик.

Нагадаємо, 20 липня 2018 близько 10:30 на трасі Київ-Чоп біля села Глибочиця Житомирського району сталася ДТП: маршрутка з пасажирами в’їхала у фуру. Голова облдержадміністрації Ігор Гундич оголосив у Житомирській області 21 липня Днем жалоби, затим те саме зробив голова Рівненської ОДА, оскільки маршрутка була з рівненською реєстрацією. 10 потерпілих в аварії, в тому числі двоє дітей, лікувалися в лікарнях області.

Нагадаємо, власника маршрутки, у якій під час ДТП біля Житомира 20 липня загинуло 10 осіб, суд відпустив під домашній арешт. Після аварії на шляхах області вирішили посилити заходи з посилення безпеки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія Глибочиця шахрай  
Матеріали по темі