Події

​На перехресті в центрі Житомира легковик збив дідуся

1 August 2018, 15:55

На вулиці Леха Качинського в Житомирі, неподалік супермаркету «Еко», 1 серпня легковик збив чоловіка.

Про це Житомир.info повідомив читач.

«За «зеброю» стоїть Opel, перед ним лежить старий чоловік. Наче живий, розмовляє. Поліції і "швидкої" ще немає», - розповів водій-свідок о 15.14.

На місці події, неподалік нерегульованого пішохідного переходу, кореспондент Житомир.info побачила на дорозі дідуся і людей біля нього. Старенький був при свідомості і розмовляв. Було видно, що в нього травмована рука. Люди принесли картонні коробки, щоб затулити потерпілого від палючого сонця.

Очевидці ДТП розповідали, що дідусь переходив дорогу трохи далі від «зебри».

«Він якось раптово вибіг на дорогу з боку аптеки, трохи далі за пішохідним переходом. Навскіс якось почав іти. Я якраз ішов неподалік. Гуп! – і вже лежить», - розповів свідок, який першим викликав швидку допомогу.

«Я тут неподалік живу, знаю цього чоловіка. Йшов за ним, можна сказати. Їхали два автомобілі в бік Соборного майдану. Один, ближче до тротуару, його пропустив, а інший «зловив» на капот. Не побачив, мабуть», - розповів інший очевидець.

Близько 15.20 прибула швидка допомога. Медики надягли пенсіонеру фіксатор на шию і на носилках занесли до санітарного авто. О 15.25 поліції ще не було.

Як повідомляв Житомир.info, велосипедист, який 29 липня 2018 збив дівчинку біля нового житомирського фонтану, допомагає оплачувати її лікування.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія пішохід  
Матеріали по темі