Події

На столичному вокзалі затримали жительок Житомирської та Закарпатської областей, які поцупили у дитини гаманець з грошима

2 August 2018, 16:00

Зловмисниці шляхом вільного доступу з рюкзака неповнолітнього витягли гаманець із грошима. Але їх відразу ж затримали працівники поліції.

Про це 2 серпня інформує відділ комунікації поліції Києва.

«На території Центрального залізничного вокзалу поліцейські помітили жінок, які вели себе підозріло та постійно озиралися. Тож правоохоронці вирішили з ними поспілкуватися - і не помилилися, виявивши у них чужі речі, які згодом впізнав потерпілий. Для документування події за вказаною адресою викликали слідчо-оперативну групу районного відділу поліції. Начальник оперативно-пошукового відділу карного розшуку ГУНП у м. Києві Віталій Отрудько розповів, що затримані - уродженки Закарпатської та Житомирської областей», - йдеться у повідомленні.

«Усі жінки – раніше судимі за аналогічні злочини, а одна із них – за шахрайство. Викрадені речі вилучили», - додав Віталій Отрудько.

За даним фактом слідчим відділом Солом'янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення зловмисницям підозри, їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання.

Як повідомляв Житомир.info, 23 липня 2018 року в Києві зловмисниця з Житомирської області ошукала літню жінку під приводом зняття порчі. У ситуацію вчасно втрутилися поліцейські, які відразу затримали правопорушницю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вокзал Київ крадіжка гаманець  
Матеріали по темі