Події

Столичні поліцейські затримали 62-річну жінку з Житомирської області, яка зі спільницями «знімала» порчу з киянки

24 July 2018, 10:26

У Києві зловмисниця з Житомирської області ошукала літню жінку під приводом зняття порчі. У ситуацію вчасно втрутилися поліцейські, які відразу затримали правопорушницю.

Про це 23 липня поінформували у відділі комунікації поліції Києва.

На вулиці Володимирській працівники карного розшуку помітили трьох жінок, які обступили пенсіонерку та щось їй галасливо розповідали.

Начальник оперативно-пошукового відділу карного розшуку ГУНП у м. Києві Віталій Отрудько розповів: «Головну роль виконувала 62-річна жителька Житомирщини, яка «пророчила» потерпілій різні хвороби, негаразди та пропонувала вирішити ці проблеми. У результаті киянка дістала гаманця, який зловмисниця вихопила з рук. Вчасно наші оперативники побачили це та на місці затримали аферистку».

Слідчо-оперативна група встановила особу «ворожки» та її супутниць. Це жінки 1956, 1986 та 1981 років народження: всі вони проживають у Житомирській області.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває збір доказової бази та готуються матеріали щодо оголошення зловмисниці підозри.

Як повідомляв Житомир.info, 22 червня 2018 року близько 9 години ранку житомирянка здала поліції шахрайок, які під приводом зняття порчі вимагали у неї гроші.

27 червня у поліції розповіли, що того самого дня жінок, які «знімали порчу» біля житомирського універмагу відпустили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція Київ ворожки  
Матеріали по темі