Економіка

Фонд держмайна здає в оренду приміщення площею більше 1000 кв. м у Житомирі для виробництва металоконструкцій

3 August 2018, 12:50

Регіональне відділення Фонду держмайна по Житомирській області здає в оренду адмінбудівлю на 2 поверхи та будівлю прохідної по проспекту Незалежності (до перейменування Ватутіна) в Житомирі.

Про це 2 серпня повідомив сайт ФДМУ.

«РВ по Житомирській області пропонує в оренду двоповерхову адміністративну будівлю площею 1035,1 кв. м та будівлю прохідної площею 34 кв. м у м. Житомир, просп. Незалежності, 10б», - інформує сайт. Заявки на оренду приймають до 8 серпня 2018 року включно, додаткову інформацію обіцяють за телефоном 22-64-72.

Як йдеться в газеті «Відомості приватизації» за 25 липня цього року, балансоутримувачем обох приміщень є філія «Житомиркомундорпроект» державного підприємства «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція». Вартість майна за незалежною оцінкою складає 962 тисячі гривень без ПДВ, приміщення здаються на термін до 10 років. Метою використання запропоноване виробництво будівельних металевих конструкцій та частин конструкцій.

Нагадаємо, у травні 2018 року Регіональне відділення Фонду держмайна пропонувало в оренду приміщення для буфету на вулиці Святослава Ріхтера, яке також належало філії «НДІпроектреконструкції».

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2018 року Фонд держмайна по Житомирській області здавав в оренду приміщення під котельню в Житомирському будівельному коледжі на Степана Бандери (колишня Чапаєва).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фонд декржмайна ФДМУ оренда  
Матеріали по темі