Місто

​Житомирський Фонд держмайна пропонує в оренду приміщення для буфету​ на вулиці Ріхтера

23 May 2018, 09:57

Регіональне відділення Фонду держмайна по Житомирській області здає в оренду приміщення площею 13,8 квадратних метри на вулиці Святослава Ріхтера (колишня 1 Травня) у Житомирі.

Про це 17 квітня повідомив сайт ФДМУ.

«РВ по Житомирській області пропонує в оренду нежитлові приміщення площею 13,8 кв. м на 1-му поверсі адмінкорпусу, що розташоване за адресою: м. Житомир, вул. С. Ріхтера, 20. Термін прийняття заяв до 29.05.2018 включно за адресою: вул. Святослава Ріхтера, 20, РВ по Житомирській області», - інформує сайт регіонального відділення.

У газеті «Відомості приватизації» уточнюється, що балансоутримувачем приміщення вартістю 58 тис. грн є Житомирська філія державного підприємства «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція». Приміщення розміщене на 1 поверсі, метою його використання має бути розміщення буфету. Орендаря шукають на 3 роки.

Нагадаємо, у квітні 2018 Фонд держмайна здавав в оренду приміщення для поліграфічних послуг та магазинчика в житомирському університеті.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2018 для оренди пропонувалася адмінбудівля Держаудитслужби по вул. Гагаріна в Житомирі, а в лютому 2018 року Житомирське відділення Фонду держмайна виставило на продаж недобудовані очисні споруди у Малині.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фонд держмайна ФДМУ оренда буфет  
Матеріали по темі