Події

З початку року на дорогах Житомирської області поліцейські зупинили більше тисячі п’яних водіїв, – Печененко

7 August 2018, 14:33

У Житомирській області з початку 2018 року поліцейські виявили більше 16 тис. порушників на дорогах та зупинили 1100 нетверезих водіїв.

Про це на своїй сторінці у Facebook 7 серпня написав начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«На автодорогах Житомирщини з початку року поліцейські вчасно зупинили 1100 нетверезих водіїв. Кожен з таких керманичів – потенційний злочинець, який наражає на небезпеку і себе, і оточуючих. А загалом більше 16 тисяч порушників виявили на автошляхах області поліцейські груп реагування з початку року. Більше 4 тисяч 100 водіїв перевищили дозволені режими швидкості та майже 6 тисяч – допустили порушення правил керування транспортними засобами (від технічних несправностей до їх переобладнання). Хоча бажаючих поіронізувати над роботою поліцейських на автошляхах досить, але, попри скептицизм і недовіру окремих, саме завдяки об’єднанню зусиль патрульних та поліцейських груп реагування територіальних підрозділів нам вдалось зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод в області. Порівняно з аналогічним періодом минулого року, вони зменшилась на 15% (з 2409 до 2051), у тому числі з потерпілими на 27% (з 646 до 472). При цьому на 7 людей менше загинуло у результаті ДТП та на 242 - менше травмованих», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 29 липня 2018 року житомирські патрульні затримали водія, який за спробою хабара у розмірі 200 доларів США намагався уникнути відповідальності за керування напідпитку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко поліція водій  
Матеріали по темі