Місто

​У Житомирі обрали найдешевшу пропозицію із забезпечення перших класів 3700 комплектами меблів

14 August 2018, 12:13

ТОВ «Вема Кідс» з міста Київ запропонувало найвигіднішу ціну за комплект сучасних шкільних меблів для перших класів житомирських шкіл і станом на 14 серпня 2018 очікує рішення тендерного комітету.

Протокол розкриття тендерних пропозицій 13 серпня опублікували на ProZorro.

У тендері Житомирської міської ради на закупівлю 3707 комплектів шкільних меблів (стіл-парта та стілець), оголошеному на початку липня 2018, взяли участь три фірми: київська «Вема Кідс», миколаївська «Аютаре» і «Меблі-Техностиль» з Харківської області.

Первинна пропозиція двох учасників майже не відрізнялася від очікуваної вартості закупівлі (9 млн 267 тис. грн), і лише у харків’ян була дешевшою майже на 300 тисяч гривень. У другому турі аукціону київська та миколаївська фірма «скинули» ціну, тоді як «Меблі-Техностиль» залишилися «при своїй думці». В результаті автоматична система обрала пропозицію ТОВ «Вема Кідс» як найбільш економічно вигідну (8 млн 963 тис. 526 грн, або 2418 грн за один комплект меблів):

Станом на 14 серпня фірма очікує рішення тендерного комітету, тобто, перевіряються її документи на відповідність законодавству у сфері публічних закупівель.

Нагадаємо, для житомирських шкіл збираються закупити меблі за стандартами Нової української школи – по комплекту для кожного зарахованого першокласника. Меблі мають привезти у школи до 8 жовтня 2018.

Як повідомляв Житомир.info, 26 червня 2018 року в Житомирі пройшла виставка навчального обладнання та меблів для Нової української школи. Цього року, згідно з реформою, кожен перший клас має бути обладнаний 8 просторовими зонами для навчання, творчості, дослідів та відпочинку. Зі слів керівниці управління освіти та науки Житомирської ОА Лариси Шевчук, області виділили майже 38 млн грн на закупівлю дидактичних матеріалів, меблів та комп’ютерного обладнання для перших класів.

Нагадаємо, в Житомирі цього року буде 117 перших класів, найбільше паралелей - в школі №5.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нова українська школа 1 клас нова школа  
Матеріали по темі