Влада

Громадянин Туреччини, який спричинив смертельну аварію у Житомирській області та втік, сам прийшов до поліції

16 August 2018, 12:24

Водій вантажівки, який у Брусилівському районі Житомирської області виїхав на смугу зустрічного руху, врізався у ВАЗ, а потім покинув місце пригоди, сам прийшов до поліції і зізнався у скоєному.

Про це на сторінці у Facebook написала речник ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

«16 серпня уранці до #Броварський_відділ_поліції Київської області звернувся через адвоката громадянин Туреччини. Чоловік стверджує, що причетний до дорожньо-транспортної пригоди, що сталася напередодні у Брусилівському районі Житомирщини і в якій загинуло двоє людей», - написала Ващенко.

Речник ГУНП також додала, що чоловіка затримано.

«Уже встановлено, що цей чоловік дійсно той, кого розшукували поліцейські Житомирщини за вчинення фатальної ДТП 15 серпня у Брусилівському районі. Він затриманий», - зазначає Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області вантажівка на турецьких номерах виїхала на «зустрічку» і врізалась у ВАЗ, загинули двоє людей. Фура перевозила виноград та інші фрукти, в автівці перебували товариші 1990 та 1987 років народження, які їхали купувати одному з них машину. Водія-турка розшукували, бо він втік з місця пригоди. Ймовірніше за все, він заснув за кермом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі