Влада

​Депутати одноголосно підтримали проект рішення про приєднання громади села Вереси до громади міста Житомира

21 August 2018, 12:20

Депутати схвалили проект рішення Житомирської міської ради «Про добровільне приєднання територіальноїгромади села Вереси до територіальної громади міста Житомира».

Таке рішення ухвалили на позачерговій сесії міської ради 21 серпня.

«Нам треба прийняти це рішення, щоб ми могли вже направити на область (в облраду) і запустити механізм. Меморандум знімаємо з розгляду і будемо голосувати на наступній сесії», - сказав Сергій Сухомлин.

За цю пропозицію проголосували одноголосно всі 32 депутати (всього в міській раді 42 депутати).

«Приєднати територіальну громаду села Вереси Житомирського району Житомирської області до територіальної громади міста Житомира та утворити внаслідок добровільного приєднання Житомирську міську об’єднану територіальну громаду. Визначити план організаційних заходів щодо добровільного приєднання територіальної громади села Вереси згідно з додатком. Доручити виконавчим органам Житомирської міської ради вчинити організаційні заходи щодо реорганізації Вересівської сільськоїради та її виконавчого комітету». – зазначалося в проекті рішення, яке також одноголосно схвалили депутати міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, 27 червня 2018 року мер Житомира Сергій Сухомлин написав на своїй сторінці у Facebook, що сільська рада Вересів, яке знаходиться в 10 км від Житомира, одноголосно дала погодження на приєднання до обласного центру. На позачерговій сесії 26 липня депутати міськради одноголосно підтримали проект рішення про приєднання села Вереси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вереси ОТГ сесія міськрада  
Матеріали по темі