Влада

Житомирська ОДА хоче продати на аукціоні право оренди 55 га землі в Чуднівському районі

27 August 2018, 10:53

Житомирська облдержадміністрація хоче продати на аукціоні право оренди трьох земельних ділянок у Чуднівському районі загальною площею 55 га.

Розпорядження про проведення земельних торгів у формі аукціону 15 серпня підписав в.о. голови ОДА Ярослав Лагута.

«Провести земельні торги з продажу права оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення державної власності, які виставляються окремими лотами за переліком згідно з додатком 1. Затвердити умови користування земельними ділянками за переліком згідно з додатком 2. Призначити дату проведення земельних торгів у терміни згідно з чинним законодавством України, визначити місце проведення земельних торгів – місто Житомир, майдан iм. С.П. Корольова, 1, приміщення Житомирської обласної ради, мала зала», - зазначається у документі.

Виконавцем торгів визначене львівське приватне підприємство «Фірма СОМГІЗ». На даний час у судах розглядається кілька справа про визнання не дійсними результатів аукціонів, які проводила ця фірма. Зокрема, 27 липня Господарський суд Львівської області відкрив провадження у справі за позовом до ПП «Фірма СОМГІЗ» щодо повернення 34 тис. 189,25 грн гарантійних внесків.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2018 року на земельному аукціоні, організованому головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області, інвестори придбали права оренди на дві земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 208,6 га.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА земля аукціон Чуднівський район  
Матеріали по темі