Події

У Бердичеві жінка звернулась до поліції, бо водій виштовхував її з маршрутки

27 August 2018, 11:21

У місті Бердичів Житомирської області між водієм міського маршрутного автобуса та пасажиркою виник конфлікт.

Повідомлення про це 26 серпня з’явилося у групі Підслухано в Бердичеві на Facebook.

«Сьогодні стала свідком дуже неприємної ситуації. Мова йде про маршрутку жовтого кольору номер 6. Сіли в неї на площі Седлецького, водій спочатку поводив себе неадекватно: манера водіння, спілкування з пасажирами. Хамив усю дорогу всім. Обурювалася уся маршрутка, але коли жінка хотіла зняти його на телефон і викласти пост, водій просто озвірів. Вона вийшла на Цегельному, він закрив двері і вибіг до неї на зупинці. Почав бити її… Бив дуже сильно», - написала Marina Romanova.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info розповіли, що, за словами водія маршрутного автобуса, жінка-пасажирка сама спровокувала конфлікт.

«26 серпня до Бердичівського райвідділу поліції звернулася жителька райцентру, 1956 року народження, яка повідомила, що близько години тому в неї виник конфлікт з водієм маршрутного автобуса. За її словами, чоловік поводив себе агресивно, а коли вона зробила йому зауваження, він намагався виштовхати її з маршрутки, при цьому ображаючи словесно. Однак, як розповіла сама жінка, на кінцевій зупинці керманич маршрутки вибачився перед нею. Стосовно події був опитаний і водій. За його словами, пасажирка сама спровокувала конфлікт. З’ясування усіх обставин за вказаним фактом триває», - розповіла речник ГУНП Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому цього року в маршрутці агресивний пасажир вдарив житомирянина ногою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрутка водій пасажир конфлікт  
Матеріали по темі