Події

У Новограді-Волинському четверо в масках пограбували будинок місцевого підприємця

27 August 2018, 17:11

У місті Новоград-Волинський Житомирської області невідомі здійснили розбійний напад на будинок місцевого підприємця.

Про це 27 серпня у Facebook написав начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Резонансна подія – розбійний напад 22 серпня на будинок підприємців у м. Новограді-Волинському. Близько 22.00 через незачинені двері до будинку, де на той час перебувала лише 47-річна господарка, зайшли четверо осіб у масках та почали вимагати гроші та цінності. Жінка вказала, де знаходиться сейф та ключ від нього. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, тривають заходи для встановлення осіб нападників», - поінформував Печененко.

Новоград-волинський сайт 04141 повідомляє подробиці пограбування, зазначаючи, що з будинку підприємця винесли майно на суму понад півмільйона гривень.

«Так, 22 серпня близько 22 години, група з 4 невідомих осіб здійснили напад з метою заволодіння чужим майном з проникненням у житло по вулиці Героїв Перекопу в місті Новограді-Волинському. Об'єктом нападу став будинок Іванченка Сергія Васильовича, відомого у місті на прізвисько Буля. При цьому нападники зв'язали дружину господаря та застосували до неї фізичне насильство. Заволодівши майном на суму (за наявними даними понад 0,5 млн грн), зникли з місця вчинення злочину», - повідомляє сайт.

Як повідомляв Житомир.info, місяць тому, 25 липня, у селі Семенівка Бердичівського району невідомі скоїли розбійний нападна родину колишнього голови Бердичівської райради, депутата Максима Самчика. За інформацією поліції, четверо невідомих у масках уночі вдерлися до оселі, де зв’язали господарку, доньку із зятем та їх двох дітей і, застосовуючи силу, вимагали гроші та цінності.

Максим Самчик розпівів подробиці нападу: усіх членів сім’ї зв’язали, дорослих катували праскою, дітям погрожували ножем, розбійники вимагали віддати гроші та золото.

25 липня прес-служба Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» оприлюднила заяву з приводу бандитського нападу на родину Максима Самчика, у якій зазначено, що це був акт залякування перед виборами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування розбій  
Матеріали по темі