Влада

Перша леді та віце-прем’єр візьмуть участь у відкритті оновленої житомирської гімназії № 3

31 August 2018, 14:19

У День знань, 1 вересня, дружина Президента України Марина Порошенко та Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко з робочим візитом відвідають Житомирську область.

Про це 31 серпня інформує прес-служба Житомирської ОДА.

У рамках поїздки Марина Порошенко та Геннадій Зубко візьмуть участь у відкритті оновленої Житомирської міської гімназії № 3, яку реконструювали за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Початок заходу об 11.00 год.

Також дружина Президента України разом із Віце-прем’єр-міністром оглянуть дитячий садочок №58 у м. Житомирі.

О 16.00 год. Перша леді України відвідає гала-концерт музично-освітнього табору «Music CampInternational», який відбудеться у Житомирському обласному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги.

Нагадаємо, управління капітального будівництва Житомирської міської ради в серпні провело ще два тендери, які стосуються реконструкції гімназії №3, на зальну суму майже 31 млн грн.

23 серпня управління капітального будівництва уклало договір з ФОП Чорний В.М. на здійснення технічного нагляду на об'єкті «Реконструкція будівлі Житомирської міської гімназії №3 за адресою: м.Житомир, вул.М.Грушевського, 8.(Коригування)». За це заплатять 529 тис. 86,70 грн.

Під час брифінгу після сесії міської ради 21 серпня мер Житомира повідомив, що будівництво та облаштування нового корпусу житомирської гімназії №3 коштуватиме приблизно 97 млн грн і запросив всіх 1 вересня на відкриття оновленого закладу. В січні поточного року журналісти Житомир.info проводили розслідування та з’ясували, що реконструкцію гімназії №3 проводять без тендеру: за 2016-2017 роки на ремонтні роботи виділили близько 69 мільйонів гривень, всі гроші за двома договорами підряду отримало ТОВ «Зодчество ЛТД».

У червні 2016 року на несучій стіні Житомирської міської гімназії №3, що по вулиці М. Грушевського (колишня Котовського), будівельники виявили величезну тріщину та визнали будівлю аварійною. При цьому житомирська влада заповзялася до 1 вересня відновити навчання в дві зміни у закладі. Разом із тим заступник міського голови Матвій Хренов серед дострокових планів, пов’язаних із гімназією, визначив розробку проекту та будівництво її нового корпусу. У Житомирі сучасне приміщення школи будується вперше за 25 років. Загальна вартість реконструкції будівлі у 2016 році становила понад 35 млн 102 тис. грн. Дизайн-проект інтер’єру гімназії №3 тут. У березні 2018 мер Житомира проінспектував будівництво нового корпусу гімназії №3 і зазначав, що готовність будівлі складає майже 70%. 6 квітня 2017 року в Житомирі презентували проект будівництва корпусу і розповіли про основні переваги, які матиме будівля.

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня 2017 року дружина президента Марина Порошенко приїхала до Житомира, де разом з віце-прем’єр-міністром Геннадієм Зубком, керівництвом міста та області оглянула новостворену медіатеку в школі №28.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зубко Порошенко гімназія День знань  
Матеріали по темі