Події

Вячеслав Печененко розповів про чергове побутове вбивство у селі Житомирської області та кількість п’яних водіїв на дорогах

3 September 2018, 12:26

Минулий тиждень, з 27 серпня по 2 вересня, у Житомирській області був відносно спокійним.

Про це на своїй сторінці у Facebook 3 вересня написав начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Останній тиждень серпня був відносно спокійним. Однак вихідні все ж принесли чергове побутове вбивство - у с. Врублівці Романівського району. На місці поліцейські з’ясували, що у будинку 68-річного чоловіка після тривалого зловживання спиртним між кількома чоловіка виникла суперечка, а згодом і бійка. У результаті смертельні тілесні ушкодження отримав 42-річний місцевий житель. Нині з’ясовуємо усі обставини та причетних. Минулого тижня оперативники кримінальної поліції затримали дві групи домушників відразу після вчинення ними чергових крадіжок у Хорошівському районі та м. Житомирі. В обласному центрі було затримано 22-річного молодика, підозрюваного у низці незаконних заволодінь транспортними засобами на території регіону. Також упродовж тижня поліцейські припинили діяльність 8 гральних закладів у Коростенського, Олевського та Попільнянськомі районах, звідки у ході санкціонованих обшуків вилучили понад 60 од. комп’ютерної техніки, документацію та гроші»,- написав головний поліцейський області.

За словами Вячеслава Печененка, минулого тижня презентували соціальний проект поліції та «Київстару» - «Пошук дітей». За сприяння мобільного оператора у радіусі 1-3 км від місця зникнення дитини абоненти отримуватимуть смс-повідомлення з відомостями про неї та контактами, куди можна повідомити у разі її виявлення.

«Ще 45 водіїв, які керували автомобілями у стані сп’яніння, виявили поліцейські груп реагування ПП відділів та відділень поліції минулого тижня на дорогах Житомирщини. А загалом інспектори припинили майже 850 порушень Правил дорожнього руху», - зазначив начальник ГУНП у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці серпня 2018 року в Києві правоохоронці припинили діяльність конвертаційного центру, оборот якого протягом 2017-2018 років склав 210 млн гривень. Один з офісів конверт центру працював і на території Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко вбивство ДТП водії  
Матеріали по темі