Події

У Житомирській області ВАЗ врізався в дерево: пасажир загинув, водій – у лікарні

4 September 2018, 11:20

В Овруцькому районі Житомирської області автівка врізалась у дерево, в наслідок чого одна людина загинула.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що близько півночі 3 вересня на автодорозі Овруч – Словечне, неподалік с. Левковичів, водій автомобіля ВАЗ-21703, 31-річний житель м. Овруча, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя і зіштовхнувся з деревом», - інформують в ГУНП.

Унаслідок ДТП пасажир автівки, 37-річний житель райцентру, отримав тілесні ушкодження, які виявились несумісними з життям. Чоловік загинув на місці пригоди. Керманич ВАЗівки з травмами був доставлений до медичного закладу.

"Усі обставини та причини встановлюються у рамках розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України». зазначають поліцейські та закликають водіїв бути уважнними під час керування транспортними засобами.

А у Коростені посеред ночі чоловік на автівці врізався у стовп.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«4 вересня, о 02:20, до служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у деблокуванні чоловіка, що потрапив у дорожньо-транспортну пригоду по вул. Героїв Чорнобиля. З’ясувалося, що внаслідок зіткнення легкового автомобіля з електроопорою праву ногу водія затисло понівеченими конструкціями транспортного засобу», - інформують в ДСНС.

Рятувальники, використовуючи підручні засоби, відігнули педаль щеплення та дістали травмованого. Поклавши на ноші, чоловіка транспортували до автомобіля швидкої медичної допомоги.

Усі обставини ДТП наразі встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, у Коростенському районі Житомирської області 2 вересня іноземець на Audi збив велосипедиста. В наслідок ДТП водій двоколісника загинув, троє пасажирів автомобіля отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія ВАЗ  
Матеріали по темі