Події

Біля дитсадка у Житомирі безпритульна собака покусала дитину за бік

4 September 2018, 12:48

Зранку 3 вересня до редакції Житомир.info звернулася житомирянка, яка розповіла про те, що її дитину біля садочка покусав безпритульний пес.

«Біля №27 садочка, це по Київському шосе, мою дитину за бік «погриз» безпритульний пес. Їх там дуже багато бігає. Зараз ми в Станишівці, дитині надають допомогу», - розповіла стурбована жінка.

Також цього дня житомирянка на своїй сторінці у Facebook опублікувала фото дитини, яку покусала собака.

«Дуже прикрий випадок стався сьогодні зранку (3 вересня) біля нашого садочку! Велика собака безпритульна пошматувала мою дитину! В дитини тяжкий стан глибокі порвані рани, а також занесена інфекція! На протязі 10 днів потрібно проводити багато процедур і курс реабілітації! А за цією собакою спостерігати... Дуже шкода, що на території дитячого закладу не одноразово ставалося таке лихо і ніякі міри для цього не зроблено!», - написала Христина.

У прес-службі патрульної поліції 4 вересня Житомир.info повідомили, що виклик про подію надходив на лінію «102».

«До поліції 3 вересня о 14:02 надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що біля садочку №27 собака покусала її дитину, хлопчика, 2013 р.н. Зібрану інформацію було передано до Житомирського відділу поліції», - розповів речник патрульної поліції Ігор Іванюк.

Директор КП «Центр захисту тварин» Олександра Мельник у коментарі Житомир.info поінформувала, що тварину забрали на спостереження та повторну вакцинацію.

«Дійсно, до нас вчора надходив виклик. Наші працівники виїжджали на місце події та забрали собаку в центр на 10 днів, аби поспостерігати за нею. Зазначу, що тварина вже була вакцинована, але ми її повторно вакцинували», - сказала Олександра Мельник.

Як повідомляв Житомир.info,13 вересня 2017 року керівницю житомирського дитсадка №63, який знаходиться на розі вулиць Київської та Хлібної в Житомирі, біля воріт закладу покусав собака.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мельник Іванюк собака дитина покусав  
Матеріали по темі