Влада

Питання публічного вибачення власників Sharikava зняте, - мер Житомира

5 September 2018, 17:16

Мер Житомира Сергій Сухомлин вже не вимагає публічних вибачень у власників мережі кав’ярень Sharikava.

Про це Сухомлин повідомив в коментарі Житомир.info.

«До початку засідання виконкому я не бачив звернення власників Sharikava з вибаченням щодо ситуації, а лише скандал у соцмережі про карту України без Криму. Тому й сказав, що потрібні публічні вибачення, адже Sharikava цього року є одним зі спонсорів Дня міста. Тепер я почитав їхню офіційну заяву «Крим – це Україна», і питання зняте. Дякую молодим житомирянам, які розвивають свій бізнес у рідному місті, та долучаються до проведення загальноміських заходів», - сказав Сергій Сухмолин.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому 5 вересня з розгляду було зняте питання про цілодобовий режим роботи кав’ярні Sharikava на майдані Згоди, 6, а мер зажадав публічних вибачень власників за ситуацію з картою України без Криму на їхньому сайті.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 27 на 28 серпня представники праворадикальної громадської організації С14 розмалювали вікна кав’ярні Sharikava, яка знаходиться на Старому бульварі у Житомирі. Приводом для акції стала карта України, яка була розміщена на сайті sharikava.com.ua: житомирські активісти побачили, що на карті з локаціями кав’ярень відсутній Крим. Ввечері 28 серпня власники мережі кав’ярень Sharikava в офіційній заяві вибачилися за ситуацію з публікацією карти України без Криму. 29 серпня кілька представників організації С14 годину блокували вхід у кав’ярню Sharikava на Старому бульварі, бо хотіли поспілкуватися з власниками закладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин Sharikava кав'ярня  
Матеріали по темі