Події

У райцентрі Житомирської області поліцейські знайшли двох пенсіонерів, які викрали майже сотню тротуарних бордюрів

11 September 2018, 12:35

На початку вересня до Коростенського відділу поліції звернулись представники комунального підприємства із повідомленням про викрадення майже сотні тротуарних поребриків. Правоохоронці встановили причетність до події двох місцевих жителів, в яких плити вилучено. Чоловікам загрожує покарання від штрафу до 3-річного ув’язнення.

Про це 11 вересня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Відпрацьовуючи інформацію про крадіжку, поліцейські з’ясували, що вони відбувались почергово.

«Окрім того, нам вдалося встановити, що їх вчиняли двоє чоловіків незалежно один від одного. Обидва проживають неподалік та у різні дні, точніше ночі, викрадали бордюри, призначені для облаштування тротуарів на центральній вулиці міста. Прикро, коли усе місто готувалось до міжнародного фестивалю і проводились ремонтні та косметичні роботи з облаштування місця його проведення, окремі жителі банально крали те, що призначалась для загального користування», - розповів начальник Коростенського відділу поліції Михайло Старовойт.

Обоє чоловіків уже пенсійного віку. Один з них пояснив, що планував облаштувати подвір’я у приватному будинку.

Інший складував викрадене просто у під’їзді багатоповерхівки, маючи намір згодом його перепродати.

В обох випадках комунальне майно поліцейські вилучили. Нині це речовий доказ у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу і до 3-річного ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, на початку травня у Житомирі поліцейські затримали чоловіка, який на вулиці Київській викрав майже 30 каналізаційних решіток.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень поліція крадіжка бордюр  
Матеріали по темі