Місто

Новий власник колишньої стоматполіклініки в центрі Житомира має зберегти профіль об’єкта та вигляд будівлі

11 September 2018, 12:53

Мер Житомира Сергій Сухомлин підписав договір купівлі-продажу будівлі колишньої стоматполіклініки на вул.Велика Бердичівська, 33.

Договір 10 вересня був опублікований на сайті ProZorro Продажі.

У документі, який 5 вересня засвідчив колишній депутат міської ради, нотаріус Олег Горай, зазначається, що покупець має виконати умови продажу об’єкту приватизації, а саме: обов’язкове збереження профілю діяльності об’єкта як медичного закладу та збереження первісного (автентичного) вигляду будівлі як в цілому, так і окремих її елементів.

«У випадку, якщо упродовж тридцяти календарних днів з дня укладання цього договору Покупець не сплатить ціну об’єкта приватизації, він сплачує на користь Продавця неустойку в розмірі 5% від ціни об’єкта. У разі несплати коштів згідно з договором купівлі-продажу разом з неустойкою протягом тридцяти календарних днів договір підлягає розірванню», - йдеться у документі.

Нагадаємо, 29 серпня 2018 року через електронний аукціон за 9 млн 1 грн 26-річному уродженцю Житомира Дмитру Котляру була продана дореволюційна будівля колишньої стоматполіклініки на вул.Велика Бердичівська, 33. Станом на 6 вересня стан аукціону був «очікується підписання договору».

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії міської ради 11 вересня 2018 року вирішили приміщення колишнього ЖЕКу на вул. Мала Бердичівська, 4 продати за 3 мільйони гривень єдиному учаснику аукціону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аукціон приміщення договір  
Матеріали по темі