Місто

Волонтери Корпусу Миру запрошують житомирян на безкоштовні клуби англійської мови

13 September 2018, 11:14

Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Паритет» одна із кількох громадських організацій, яка переймає досвід в сфері організаційного розвитку та вибудовує стратегію роботи з волонтерами Корпусу Миру. В рамках співпраці стартували розмовні клуби англійської мови, орієнтовані на актив організації, партнерів та активних житомирян, які бажають долучитися до навчання.

Про це інформує сайт Житомирської ОДА.

«Ми розпочали співпрацю з Корпусом Миру в напрямку організаційного розвитку, в рамках якої також проведення клубів англійської мови, у яких можуть взяти участь актив організації, наші партнери, а також люди, хто бажає удосконалити знання іноземної мови та поспілкуватися з її носіями», – сказала голова громадської організації «Паритет» Наталія Тарасенко.

Клуби англійської мови безкоштовно проходитимуть в Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Ольжича. Тривалість заняття – 1 год.

Дізнатися деталі та записатися для участі можна за телефоном: (097) 52-14-129 - Наталія.

Як повідомляв Житомир.info, З вересня уроки англійської мови для учнів трьох житомирських шкіл (ЗОШ №5, ЗОШ №6, №36) проводитимуть волонтери Корпусу Миру США в Україні. Перебуватимуть волонтери у Житомирі до 22 жовтня 2018 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: волонтери Корпус Миру англійська  
Матеріали по темі