Місто

Водоканал нагадує про відключення води у Житомирі на неповних дві доби

14 September 2018, 09:16

Зранку 14 вересня Житомирський водоканал вирішив нагадати містянам про відключення води на неповних дві доби.

Про це інформує сайт КП «Житомирводоканал».

«Зупинка водопостачання, яка буде спрямована на заміну запірної арматури великого та малого діаметрів, відбудеться 14 вересня з 23 години по 17 годину 16 вересня 2018 року. Всього буде замінено 17 засувок. В подальшому використання нових запірних елементів дасть можливість локалізовувати ділянки аварій без зупинок водопостачання всього міста», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, відключення водопостачання у Житомирі було заплановане на 27.08.18 - 29.08.18. Однак 20 серпня прес-служба водоканалу повідомила, що у зв’язку з технічними складнощами дату відключення буде перенесено.

А до цього, 17 серпня, у день планованої раніше зупинки водопостачання, головний інженер – т.в.о. керівника КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін повідомив Житомир.info, що попередньо заміна засувок і відключення води по всьому місто буде в середині вересня 2018.

Як повідомляв Житомир.info, 13 серпня 2018 КП «Житомирводоканал» повідомив про те, що планове відключення води з 17 по 19 серпня буде перенесене на інші дні «у зв’язку з великою кількістю звернень громадян». 17 серпня через аварійне відключення від електропостачання насосної станції ІІ підйому по всьому місту пропала вода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водключення вода відключення  
Матеріали по темі