Економіка

Представників компанії LG цікавлять інвестиційні можливості Житомирської області, - ОДА

14 September 2018, 11:53

Делегація компанії LG Chem Wroclaw Energy на чолі з президентом компанії Ін Янг Шим оглянула інвестиційні можливості Житомирської області для подальшої співпраці.

Про зустріч делегації із заступника голови ОДА Олексієм Ясюнецьким 13 вересня повідомила прес-служба облдержадміністрації.

«Компанія LG – це успішний приклад залучення інвесторів в Польщі. На заводі LG під Вроцлавом працює близько 800 працівників і 100 з них – українці. Житомирщина готова для функціонування подібних заводів на теренах нашої області. Саме із цією метою під час свого перебування у Польщі запросив президента LGCWЕ пана Ін Янг Шим на Житомирщину для обговорення можливостей залучення інвестицій у регіон», – сказав Олексій Ясюнецький.

ОДА повідомляє, що делегація протягом дня знайомилася з інвестиційними можливостями області та ринком праці.

«Делегація з Польщі від корейської фірми має на меті ознайомитися з можливостями регіону для локалізації свого виробництва, познайомитися з ринком праці України, отримати більше інформації про інвестиційний клімат в цілому і в Житомирі зокрема, ближче познайомитися з Україною. Наприклад, для локалізації аналогічного заводу тут їм потрібно 50 га землі промислового призначення в радіусі 30 км від міста. Це може бути як Житомир, так і Бердичів або Новоград-Волинський. Їх, як і будь-якого інвестора, цікавлять також повністю підведені комунікації (електроенергія, водопостачання та водовідведення). Як скоро вони приймуть рішення про вкладення інвестицій? Я гадаю в районі від 2 до 5 років. Не менш важливим фактором для них є готовність влади та бажання приймати інвестиції», - прокоментував візит делегації директор Агенції регіонального розвитку Житомирської області Артем Сачук.

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2018 року делегація Житомирської області була з візитом у Польщі, після цього Олексій Ясюнецький розповідав, що запросив президента LGCWA на Житомирщину для обговорення можливостей залучення інвестицій у регіон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Ясюнецький делегація LG інвестиції  
Матеріали по темі