Місто

Мер Житомира оприлюднив концепцію реконструкції набережної в парку і чекає пропозицій

14 September 2018, 13:22

Житомир отримає 12 мільйонів гривень від ЄС на початок реконструкції набережної річки Тетерів.

Про це 14 вересня повідомив мер Сергій Сухомлин.

«Наш проект розбудови спортивно-культурного простору набережної обрали як один із найбільш креативних та інноваційних. У планах - капітальний ремонт самої набережної, благоустрій території та розміщення спортивних і культурних об'єктів. Також є ідея розмістити у спортивно-дитячій зоні сучасний велосипедний парк. Нижче можна ознайомитися з концепцією. Чекаю ваших пропозицій», - написав мер Житомира та подякував за сприяння і підтримку віце-прем'єр-міністру Геннадію Зубку.

Всього за грантові кошти Європейського Союзу в рамках Програми підтримки секторальної політики реалізують 70 проектів по всій Україні.


Нагадаємо, віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко інформував, що рекреаційно-спортивний простір на набережній річки Тетерів у Житомирі займатиме 2,63 га. Проект буде реалізовано за декілька років за кошти Програми секторальної підтримки ЄС та співфінансування з місцевого бюджету, загальна вартість – 40,5 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, на брифінгу 4 вересня мер Сергій Сухомлин сказав, що в планах на 2019 рік є декілька великих інфраструктурних проектів, у тому числі - відновлення гідропарку і початок роботи по парку Гагаріна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: набережна Сухомлин парк  
Матеріали по темі