Місто

Воду в Житомирі увімкнуть раніше, ніж планувалося, – Нікітін

15 September 2018, 16:43

Водопостачання після відключення у Житомирі відновлять раніше, аніж планувалося.

Про це Житомир.info 15 вересня розповів директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

«Сьогодні всі бригади КП «Житомирводоканал» працюють на ремонтних роботах по заміні засувок. На питання, навіщо їх міняти, хочу звернути вашу увагу на стан старих (на фото): окрім іржі, засувка не відкривається та поросла так званими «столоктитами». Саме через це напір занадто слабкий в часи пік, води не вистачає, і якість води у крані значно погіршується. Засувка, що на фото, знаходилася на вулиці Шевченка. Я думаю, мешканці оцінять результат. Повноцінно відновити водопостачання по місту плануємо завтра о 6 ранку. Але у деяких районах вода може з’явитися раніше», – зазначив Нікітін.

Нагадаємо, близько 23 години 14 вересня у Житомирі зупинили водопостачання, аби замінити 17 засувок. Увімкнути воду обіцяли о 17 годину 16 вересня.

Як повідомляв Житомир.info, відключення водопостачання у Житомирі було заплановане на 27.08.18 - 29.08.18. Однак 20 серпня прес-служба водоканалу повідомила, що у зв’язку з технічними складнощами дату відключення буде перенесено.

А до цього, 17 серпня, у день планованої раніше зупинки водопостачання, головний інженер – т.в.о. керівника КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін повідомив Житомир.info, що попередньо заміна засувок і відключення води по всьому місто буде в середині вересня 2018.

13 серпня 2018 КП «Житомирводоканал» повідомив про те, що планове відключення води з 17 по 19 серпня буде перенесене на інші дні «у зв’язку з великою кількістю звернень громадян». 17 серпня через аварійне відключення від електропостачання насосної станції ІІ підйому по всьому місту пропала вода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода Нікітін водоканал відключення  
Матеріали по темі