Влада

На засіданні Житомирського виконкому керівника УАШ просили обмалювати фарбою ями на дорогах

19 September 2018, 10:57

Член виконкому Руслан Годований просив начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Сергія Янушевича обмалювати фарбою ями на дорогах.

Про це Годований заявив на засіданні міськвиконкому 19 вересня під час розгляду питання про затвердження фінансового плану УАШ на 2019 рік.

«Можна ями обмалювати люмінесцентною фарбою, щоб їх хоч видно було. Так як «Євросила» зробила на Хлібній і на Домбровського, я їжджу і їх бачу, дуже зручно», - сказав Руслан Годований.

Начальник УАШ повідомив, що ямковість на Домбровського ліквідована. Він також доповів про завершення ремонту дороги біля Богунського мосту, де ще три місяці тому зняли верхній шар асфальту. Крім того, за словами Сергія Янушевича, найближчим часом почнеться ремонт на вул. Корольова, а на Новопівнічній комунальне підприємство буде завершувати ремонт дороги своїми силами.

«По вулиці Новопівнічній роботи розпочала фірма «Асфальт плюс», вони асфальт зняли і пішли на інші об’єкти, а цей не завершили. Ми плануємо зробити цю ділянку своїми силами. За роботу підрядникам не заплатили. Найближчим часом вулиця Новопівнічна буде зроблена. Вони мені пропонували самі: закінчіть цю вулицю, ми кошти вимагати не будемо», - пояснював Сергій Янушевич.

За затвердження фінплану УАШ на наступний рік проголосували 17 з 18 присутніх членів виконкому (всього у складі виконкому 25 людей).

Як повідомляв Житомир.info, з 18 вересня в Житомирі на 45 днів перекривають частину вулиці Старовільської через ремонтні роботи на тепломережі. На цей період для руху автомобілів виділена окрема смуга по вулиці Перемоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт яма дорога виконком  
Матеріали по темі