Події

За добу в Житомирській області у ДТП постраждали діти 7 та 12 років

20 September 2018, 15:03

Дорожньо-транспортні пригоди сталися 19 вересня у районних центрах Черняхові та Коростені.

Про це 20 вересня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«За попередньою інформацією, близько 14.20 у м. Черняхові водій автомобіля Daewoo Nexia, 56-річний місцевий житель, рухаючись вулицею, вчинив зіткнення зі скутером Honda Gesta під керуванням 26-річної жительки райцентру. У результаті ДТП травми отримав пасажир двоколісника, 7-річний син скутеристки. Хлопчика з переломом ноги було ушпиталено до місцевої лікарні», - інформують у поліції.

«У Коростені близько 19.20 водій автомобіля «Газель», 34-річний житель Хорошівського району, здійснив наїзд на велосипедиста, який виїхав на дорогу з прилеглої до житлового будинку території. У результаті ДТП велосипедист, 12-річний коростенець, отримав травми та був ушпиталений до міської лікарні. Нині поліцейські з’ясовують причини та обставини обох подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, на 104 кілометрі траси Київ-Чоп у Житомирській області 3 серпня сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина 2018 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Черняхів Коростень ДТП поліція діти  
Матеріали по темі