Влада

​На дорозі Дениші-Михайлівка поклали асфальт товщиною 14 см та укріплюють узбіччя, - Житомирська ОДА

23 September 2018, 10:39

Між селами Дениші та Михайлівка Житомирського району завершують ремонт дороги.

Про це 22 вересня повідомив сайт Житомирської облдержадміністрації.

«На автомобільній дорозі Дениші-Михайлівка, яка знаходиться на балансі ОДА, завершили влаштування 2 шарів асфальтобенного покриття. Наразі укріплюють узбіччя, після чого наноситимуть розмітку», - поінформувала прес-служба.

Як проходить поточний середній ремонт на ділянці дороги у Житомирському районі, перевірив заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький.

«На ділянці Дениші-Михайлівка вже завершили влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону. Середня товщина покриття – 14 см, що відповідає вимогам проекту. Наразі працівники укріплюють узбіччя, після чого приступлять до влаштування розмітки. Для того, аби перевірити якість дорожніх робіт, відразу після завершення ремонту ми проведемо незалежну експертизу», – прокоментував Олексій Ясюнецький.

Також посадовець додав, що, відповідно до критеріїв ОДА гарантійний строк експлуатації дороги після поточного середнього ремонту має бути як мінімум 5 років.

Відповідно до проекту, роботи виконуються в рамках поточного середнього ремонту на ділянці дороги Дениші-Михайлівка протяжністю 1,380 км. Також до села Михайлівка планують влаштувати піщано-щебеневу суміш, після чого вся дорога матиме належний експлуатаційний стан. Виконавцем робіт є підрядник «ШБУ 19».

Як повідомляв Житомир.info, ремонт дороги між селами Дениші та Михайлівка коштує 7 млн грн.

Житомир.info

Фото - Житомирська ОДА:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт Дениші  
Матеріали по темі