Події

Неподалік Житомира односельчанин після спільної п’янки смертельно поранив жінку

24 September 2018, 11:03

За тиждень до поліції Житомирської області надійшло майже 4 тисячі повідомлень, з них кожне десяте мало ознаки кримінальних правопорушень.

Про це 24 вересня на своїй сторінці у Facebook написав начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Традиційно про підсумки минулого тижня. Загалом до поліції у цей період надійшло майже 4 тисячі повідомлень, з них кожне десяте мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожен четвертий злочин уже розкритий. Серед резонансних подій – вбивство жінки та спричинення тяжких тілесних ушкоджень чоловіку у Житомирському районі. Обидві події сталися на вихідних і мають у підґрунті пиятику. Вранці у неділю надійшло повідомлення про виявлення у будинку одного із жителів с. Рудня-Городище тіла жінки з ножовими пораненнями. Як виявилося в ході з’ясування обставин, смертельні поранення загиблій після спільної п’янки заподіяв односельчанин. Обоє – і потерпіла, і винуватець – мають кримінальне минуле. Зараз чоловік затриманий. Розпочато кримінальне провадження. А увечері того ж таки 23 вересня у селищі Новогуйвинському у результаті сімейної сварки, підігрітої алкоголем, жінка вдарила свого чоловіка ножем. Потерпілого госпіталізовано, а з винуватицею наразі працюють слідчі», - інформує Вячеслав Печененко.

«У ході заходів поліції з протидії незаконному обігу зброї та вибухівки на території області упродовж минулого тижня вилучено 10 одиниць зброї, понад 600 боєприпасів, серед яких 6 гранат, і ще близько кілограма вибухонебезпечних речовин. У ході обшуку у будинку 52-річного жителя Попільнянського району було виявлено та вилучено 4 гранати та підривачі, понад 80 патронів до автомата Калашникова та близько 400 гр пороху. А у Житомирі оперативники викрили іноземця, який за тимчасовим місцем свого мешкання зберігав 2 споряджені набоями пістолети та сухе маковиння. Разом з тим, у нього вилучено низку інших речей, походження яких нині встановлюється», - пише начальник ГУНП області.

Минулого тижня до поліції надійшло 7 повідомлень про безвісне зникнення дітей. Усі вони оперативно розшукані та повернуті додому.

Загалом за тиждень на автошляхах області зареєстровано 107 дорожньо-транспортних пригод, 16 з них із потерпілими. У результаті ДТП 18 людей отримали травми різного ступеня тяжкості.

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня 2018 року в ДТП, які сталися в Черняхові та Коростені, постраждали діти 7 та 12 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко поліція ГУНП вбивство  
Матеріали по темі