Влада

У Житомирській області силовики вчилися ліквідовувати «диверсійні групи»

29 September 2018, 12:26

Координаційна група Антитерористичного центру при управлінні СБ України в Житомирській області провела планові контрдиверсійні антитерористичні навчання.

Про це 29 вересня повідомляє прес-група УСБУ в Житомирській області.

«У триденних тренуваннях в умовах максимально наближених до реальних взяли участь співробітники регіонального управління СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, Національної гвардії, прикордонники, представники органів державної влади й місцевого самоврядування та інші суб’єкти боротьби з тероризмом. Метою навчань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії із запобігання диверсійним та терористичним загрозам. Під час виконання тренувальних завдань силовики здійснили комплекс заходів із виявлення і нейтралізації умовних диверсантів, які за легендою навчань проникнули на територію області, де планували здійснити вибухи на важливих цивільних та військових об’єктах», - йдеться у повідомленні.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців і військових «диверсійна група» була знешкоджена, наслідки підривної діяльності локалізовані.

За результатами тренувань учасники проаналізували кожен етап проведеної спецоперації, відзначивши належний рівень підготовки суб’єктів боротьби з тероризмом. Крім того, Координаційною групою була означена низка пропозицій із покращення окремих елементів контрдиверсійної та антитерористичної діяльності.

Як повідомляв Житомир.info, УСБУ попереджало, що у період 26-28 вересня 2018 року координаційна група Антитерористичного центру при Управління Служби безпеки України в Житомирській області буде проводити планові антитерористичні навчання, та закликало громадян зберігати спокій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: СБУ тероризм диверсія навчання  
Матеріали по темі