Події

Біля залізничного вокзалу в Бердичеві потяг смертельно травмував чоловіка

2 October 2018, 11:19

У місті Бердичів Житомирської області під колеса потяга потрапив чоловік.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Фатальна подія сталася 1 жовтня близько 19.00 на службовому переході через колії неподалік залізничного вокзалу у районному центрі. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції. Попередньо, вантажний потяг, що рухався у напрямку м. Козятина, смертельно травмував 61-річного жителя м. Бердичева, який перетинав залізничні колії», – інформують у ГУНП.

Нині триває з’ясування причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація - ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. «Зокрема, переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди, тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії слід переходити по спеціальних настилах, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії», – закликають у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 3 вересня у селі Скраглівка Бердичівського району на залізничній станції потяг травмував 24-річного місцевого жителя. Чоловіка доставили до реанімаційного відділення, проте тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг поїзд  
Матеріали по темі