Місто

Через ремонт дороги у Житомирі можуть із затримкою їздити трамваї, – директор КП «УАШ»

2 October 2018, 13:24

Цього тижня у Житомирі розпочинають ремонтувати дорогу на вулиці Корольова.

Про це КП «УАШ» 1 жовтня написав на своїй сторінці у Facebook.

«На цьому тижні - активно будуть проводитись роботи, як на трамвайних переїздах, так і на самій вул. Корольова. Наразі, розпочато підготовчі роботи перед влаштуванням асфальтобетонного покриття. Будьте уважними, перетинаючи рельси, та слідкуйте за дорожніми знаками», - йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info 2 жовтня директор КП «УАШ» Сергій Янушевич розповів про те, на яких вулицях Житомира ще планується зробити ремонт.

«Перекривати рух транспорту по вулиці Корольова ми точно не будемо. Будемо частково обмежувати проїзд, адже там широка дорога. Єдине, трамваї можуть ходити із затримками на 10-15 хв. Найближчим часом, задача номер №1 – зробити вулицю Корольова. Крім того, плануємо працювати по проспекту Миру, в сторону «Ялинки». Плануємо закінчити роботи на вулиці Північній, там одна підрядна організація не доробила роботу, і нам доведеться її робити. Будуть невеликі роботи по вулиці Східній, Домбровського, Івана Мазепи, Гоголівській. До початку холодів ми хочемо усунути ямковість, яка утворилася за сезон. Можливо, вулиця Чуднівська, але це ми побачимо по коштам. Робимо капремонт по вулиці Коновальця», - розповів Сергій Янушевич.

Як повідомляв Житомир.info, 28 серпня 2018 року під час брифінгу мер Житомира розповів, що після завершення ремонту вулиць Перемоги та Вітрука в Житомирі гряде капітальний ремонт вулиць Покровської та Параджанова. 30 серпня мерія попереджала про ускладнення руху транспорту через ремонт на Покровській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Янушевич УАШ ремонт дорога трамвай  
Матеріали по темі