Події

​Екс-військовий з Житомирської області загинув у сутичці з поліцією після пограбування київського судді

3 October 2018, 15:37

Колишній військовослужбовець з Житомирської області, а донедавна – працівник охоронної фірми, загинув у сутичці з поліцією після пограбування жителя Києва 30 вересня 2018 року.

Про це йдеться в сюжеті ТСН від 3 жовтня.

«За офіційною версією слідства, в ніч проти понеділка чоловік разом з напарником вдерлися до будинку на столичному Печерську, в якому проживає родина юриста та судді. Жінку з дитиною зачинили у вбиральні, чоловіка почали гамселити. Стріляли по ногах. Забравши гроші і цінності, кинулися навтьоки, але надворі їх вже чекали патрульні, яких викликали сусіди. Між нападниками та копами зчинилася стрілянина, одного з поліцейських поранили в ногу. Один зловмисник утік, інший, як стало відомо ТСН, кидає у поліцейських гранату, але від її осколків гине сам. Документів при чоловікові не було, тож його фото розміщають в інтернеті. Родина з Житомирщини впізнає свого родича і приїздить до столичного моргу», - інформує ТСН.

За даними кореспондента 1+1, колись чоловік був військовим розвідником, у 2014 служив в АТО. Останнім часом працював у приватній фірмі охорони. У неділю, коли стався грабунок, саме заступив на чергування, стверджує цивільна дружина, з якою 35-річний Михайло прожив 13 років. Жінка не вірить, що така людина, як її чоловік, може піти на такий злочин.

Подробиці – у відео ТСН:


Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2018 рокув Новограді-Волинському Житомирської області четверо в масках пограбували будинок місцевого підприємця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування поліція перестрілка  
Матеріали по темі