Місто

​Біля ринку «Хмільники» у Житомирі зводять невідомий об’єкт на землі, яку орендує громадянин Ізраїлю

8 October 2018, 15:39

На ринку «Хмільники» на Богунії в Житомирі, між торговельними рядами та маркетом «АТБ», будують кількаповерхову будівлю. Що саме зводиться – секрет для місцевих мешканців, бо паспорт об’єкта із назвою будівництва, замовником та терміном здачі в експлуатацію відсутній.

За даними публічної кадастрової карти України, площа ділянки, де зараз триває будівництво, складає 0,06 га (або 6 сотих). Земля перебуває у комунальній власності, цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі:

Скріншот з кадастрової карти

Будівля зводиться за межами території ринку «Хмільники», - розповів Житомир.info директор ТОВ «Ринок» Володимир Тарасун, тому точних даних ні про підрядника, ні про власника не має.

Торговці з ринку діляться чутками: будується приватний торговельний комплекс. Хто в ньому працюватиме та що продаватимуть – невідомо. Начебто курує будівництво депутат міськради Сергій Пидюра.

Депутат Житомирської міської ради від фракції ВО «Батьківщина», член постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування Сергій Пидюра в телефонному коментарі Житомир.info заперечив свою причетність до будівництва.

«Ні до об’єкту, ні до будівництва я жодного відношення не маю. Наскільки я знаю, власник - громадянин Ізраїлю Маізліш Елі», - сказав Сергій Пидюра.

Житомир.info з’ясував, що рішенням сесії Житомирської міської ради від 18 грудня 2017 року громадянин Маізлішу Елі отримав в оренду на 5 років комунальну земельну ділянку площею 0,06 га за адресою: проспект Миру, 15а у Житомирі (додаток 2). Плата за користування земельною ділянкою складає 38 тис.28 гривень.

Нагадаємо, компанія з Івано-Франківська планує побудувати елітну багатоповерхівку біля ринку «Рада» у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: будівництво забудова будинок "Хмільники"  
Матеріали по темі