Події

Поліція встановлює особу померлого чоловіка, який лежав біля трамвайних колій у центрі Житомира (доповнено)

8 October 2018, 19:55

Близько 18.30 8 жовтня читачі повідомили Житомир.info, що на перехресті вулиць Київської та Небесної сотні, біля трамвайних колій, лежить накрите тіло людини, а на місці події працюють правоохоронці та медики «швидкої». Житомиряни припускали, що людину збив трамвай, однак, зазначають, трамваї продовжують курсувати.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про смерть людини на вулиці, зазначивши, що нині встановлюється особа покійного.

«Після 18.00 8 жовтня до поліції надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що на перехресті вулиць Київської та Небесної сотні померла людина. За попередньою інформацією, чоловік переходив трамвайні колії та впав. Перехожі перенесли його у більш безпечне місце і викликали швидку допомогу. Медики, що прибули за викликом, констатували смерть чоловіка. На вигляд померлому близько 40 років, встановлюється його особа. Буде призначена судово-медична експертиза, за результатами якої стане зрозуміла причини смерті людини. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. З’ясовуються усі обставини», – поінформувала речник ГУНП Алла Ващенко.

Вранці 9 вересня в ГУНП у Житомирській області Житомир.info повідомили, що особу померлого чоловіка встановлено. Це житель Житомира, 1980 року народження. Відомо, що він мав серцево-судинні захворювання. Точну причину смерті має встановити судово-медична експертиза.

Як повідомляв Житомир.info, 3 вересня 2018 року в одному з закладів у будинку на початку вулиці Театральної в Житомирі помер чоловік. У ГУНП в Житомирській області зазначали, що причиною раптової смерті чоловіка найімовірніше став серцевий напад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: труп тіло поліція  
Матеріали по темі