Влада

У Львівській ОДА встановили перевізника, який скинув сміття поблизу одного з сіл у Житомирській області

9 October 2018, 10:30

Львівська ОДА встановила недобросовісного перевізника, який незаконно скинув сміття в лісовому масиві Новоград-Волинського лісництва.

Про це зранку 9 жовтня повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Вчора, 8 жовтня, департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації спільно з правоохоронцями Новоград-Волинського ВП ГУНП України в Житомирській області виявили недобросовісного перевізника, який викинув сміття в лісовому масиві Новоград-Волинського лісництва. Виявлений автомобіль МАН АМ3826ВІ, зареєстрований на гр. Титяневича Д.А. в м. Новоград-Волинський, причеп ВК1171ХТ, зареєстрований на гр. Смага А.В. в м. Рівне. На сьогодні автомобіль затримали, проводяться відповідні слідчі дії. Відтак, департамент звернеться до поліції щодо вивчення питання можливої змови керівництва ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» та перевізника з метою незаконного заволодіння бюджетними коштами, які передбачені для компенсації за вивезення твердих побутових відходів», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 7 жовтня поблизу села Чижівка Новоград-Волинського району Житомирської області лісові охоронці виявили вантажівку на львівських номерах та неподалік – сміття.

Львівська ОДА встановила недобросовісного перевізника, що незаконно скинув сміття у Житомирській області в ніч з 21 на 22 травня 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Львівська ОДА сміття перевізник  
Матеріали по темі