Події

Після тривалої хвороби в Коростені помер військовий 81-ї бригади

10 October 2018, 16:18

У Коростені Житомирської області після тяжкої хвороби помер військовий Дмитро Мельник.

Про це 10 жовтня поінформував сайт «Сумські дебати»

«У понеділок, 8 жовтня, у результаті важкої й тривалої хвороби, у місті Коростень Житомирської області помер Дмитро Мельник, уродженець села Іванівка Сумської області, житель міста Коростень, капітан, інструктор з парашутно-десантної підготовки 95-ї бригади, учасник бойових дій на Сході країни. Дмитро Мельник навчався в Харківському вищому військовому авіаційному училищі радіоелектроніки. У період із 2000 по 2005 роки проходив службу в Борисполі. Військовослужбовця поховають у рідному селі. У нього залишилася дружина», - йдеться у повідомленні.

Голова громадської організації ветеранів АТО «Гуртом легше» Яков Стакан з Коростеня у коментарі Житомир.info розповів, що Дмитро Мельник помер через хворобу серця.

«Капітан Дмитро Мельник помер після важкої довготривалої хвороби в місті Коростень. Учасник бойових дій на сході України в складі 81 аеромобільної бригади і 95 бригади. Хлопці про нього казали: «Герой ще той!». Жінка у нього так само десантник, медичний працівник, зараз у декретній відпустці. З минулого року у нього почалися проблеми з серцем. Весною цього року впав у кому, минулого року також кома була. В понеділок подзвонила дружина і сказала, що Дмитру погано і потрібно везти в Київський госпіталь. За деякий час я переодягнувся, передзвонив його дружині, і кажу, що готовий везти, але вже, на жаль, було пізно… У нього виявився «обширний інфаркт», - розповів Яков Стакан.

Як повідомляв Житомир.info, 2 жовтня 2018 року в районі селища Кримське Луганської області від кулі снайпера загинув боєць 53-ї окремої механізованої бригади родом з Малинського району Житомирської області Олексій Влодарський (позивний Скіф).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень Мельник військовий  
Матеріали по темі