Влада

Кабмін не дослухався до звернення депутатів і забрав у Житомирської області 61,4 млн грн на ремонт доріг

11 October 2018, 11:44

Постановою Кабінету міністрів 10 жовтня внесенні змін до деяких актів КМУ, які стосуються виділення коштів на ремонт доріг.

Зміни в Переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2018 році та обсяги бюджетних коштів для їх фінансування за рахунок спеціального фонду державного бюджету за програмою 3111020 «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення», затвердженого розпорядженням Кабміну від 14 січня 2018 року, стосуються і Житомирської області, які зменшили фінансування з держбюджету на 61 млн 415 тис. грн

Зокрема, фінансування ремонту дороги Р-49 Васьковичі – Шепетівка зменшене на 4 млн 158 тис. грн, а на дорогу М-21 Виступовичі – Житомир залишили лише 100 тисяч гривень, замість запланованих на початку року 58,6 млн грн.

Нагадаємо, на сесії обласної ради 12 вересня 2018 року депутати ухвалили звернення до Кабінету міністрів, в якому просили спрямувати кошти при їх перерозподілі на виконання поточного середнього ремонту автомобільної дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю) на інші ділянки, запевняючи, що Службою автомобільних доріг у Житомирській області, згідно з вимогами державних закупівель, вже визначено підрядні організації для виконання поточного середнього ремонту на зазначених відрізках дороги М-21.

Натомість фінансування капітального та поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Н-03 Житомир – Чернівці у поточному році, яке було затверджене розпорядженням Кабінету міністрів 7 лютого 2018 року, для Житомирської області не змінилося.

Як повідомляв Житомир.info, Міністерство інфраструктури 5 вересня інформувало, що з метою раціонального використання бюджетних коштів в сезон будівництва доріг Уряд прийняв рішення внести зміни до переліку об’єктів капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення та обсягів бюджетних коштів: видатки Житомирській області зменшують на 61,4 млн гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт КМУ бюджет  
Матеріали по темі