Події

На Корбутівці у Житомирі дитину притиснуло дверима маршрутки, поліція шукає свідків

11 October 2018, 12:55

У Facebook житомиряни обговорюють інцидент, що начебто стався у маршрутці № 126 вранці 11 жовтня: на зупинці біля монумента Слави дверима притиснуло школяра.

«Водій 126 маршрутки на зупинці монумент Слави в напрямку площі відкрив задні двері і відразу зачинив, притиснувши школяра за рюкзак, і різко поїхав. Школяра протягнув по асфальту метрів 5. Люди почали кричати… Школяр наляканий побіг до школи... Водій начебто з перегаром. Весь час перевищує швидкість наввипередки з 25 маршруткою», – написав Сергій Амосов близько 9.00 11 жовтня.

Пізніше допис прокоментував заступник начальника управління патрульної поліції в Житомирській області Іван Спридонюк, повідомивши, що водія маршрутки затримано.

«Водія даного маршрутного ТЗ близько 20 хв. назад було зупинено екіпажем патрульної поліції, ознак сп’яніння не виявлено. З метою притягнення водія до адміністративної відповідальності по вищезазначеному факту просимо свідків даної події звернутися до управління патрульної поліції за адресою вул. Покровська, 96 для надання пояснень», – написав Іван Спридонюк близько 12.00 11 жовтня.

Речник патрульної поліції Ігор Іванюк у коментарі Житомир.info зазначив, що правоохоронці відреагували на допис у соцмережі, адже про подію ніхто з очевидців до поліції не повідомив.

«Маршрутку знайшли, особу водія встановили. Спілкувався він не дуже охоче. Але нам треба ще пояснення очевидців, аби можна було притягнути водія до відповідальності. Тож тепер чекаємо, що відгукнуться люди та нададуть свідчення стосовно події», – сказав Ігор Іванюк.

Нагадаємо, приміський маршрут № 126 «Тетерівка – Клітчин» обслуговує ТОВ «ЗАЛІЗНИЙ ПЕГАС».

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня 2018 року в мікрорайоні «Мар’янівка» в Житомирі з маршрутки №14 «Соснова-хутір Затишшя» випала пасажирка: жінка розраховувалася за проїзд, а водій рушив з незачиненими дверима.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрутка водій пасажир  
Матеріали по темі