Суспільство

​У селищі Житомирської області зі службової квартири, де жив лікар, зникли сантехніка та газові прилади

17 October 2018, 10:24

У селищі Романів Житомирської області лікар-хірург з’їхав зі службового житла, кошти на яке виділяли 10 сільрад, однак комісія виявила нестачу майна.

Про це 17 жовтня повідомив сайт Твій Романів з посиланням на Романівську селищну раду.

«Лікар-хірург, якому навесні 2017 року придбали будинок у Романові, звільнився і передав ключі від житла. Кошти на житло лікарю збирали всім районом, гроші виділяли 10 сільських рад, Романівські селищна та районна рада. Загалом склали 450 тис. грн», - повідомляє сайт.

За даними видання, лікар працював недовго, останні кілька місяців - на 0,25 ставки, та зрештою звільнився і виїхав. За договором житло надавалося лікарю лише за умови трудових відносин з Романівською ЦРЛ, тож, згідно з документами, медик мав виселитися з 1 жовтня 2018 року.

«Ключі від службового житла селищній раді лікар передав третіми особами минулого тижня. 16 жовтня комісія у складі в. о. голови Романівської селищної ради Катерини Мирончук, заступника голови Віктора Капінуса, депутата селищної ради Поліни Шевчук та представника виконавчого комітету Василя Флуда склали акт обстеження службового житла. В будинку виявили, що демонтовані (відсутні) газова плита та газова колонка, душова кабіна, старий унітаз, тощо. В селищній раді зазначили, що звертатимуться в поліцію з приводу зникнення майна», - інформує Твій Романів.

У Романівському відділенні поліції ГУНП в Житомирській області, куди Житомир.info звернувся за коментарем з приводу заяви, повідомили, що поки з селищної ради до правоохоронців ніхто не звертався.

Як повідомили Твій Романів у селищній раді, житло так і залишиться службовим, його передадуть у користування іншим особам, швидше за все – теж лікарю. Кому саме – заявки охочих розглядатимуть на сесії селищної ради, рішення прийматимуть депутати більшістю голосів.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2018 Житомирська ОДА оголосила тендери на будівництво 22 медамбулаторій вартістю 7,2 млн грн кожна. Пізніше стало відомо, що 12 торгів не відбулися, бо не було учасників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікар житло майно Романів  
Матеріали по темі