Місто

Дмитро Рогожин про початок опалювального сезону в Житомирі: Технічно ми готові

18 October 2018, 10:42

Згідно з рішенням виконкому Житомирської міської ради, 17 жовтня у місті мали увімкнути централізоване теплопостачання.

18 жовтня у коментарі Житомир.info директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин запевнив, що майже усі будинки міста вже готові до подачі теплоносія.

«У нас підключене все, окрім Маликовського масиву, де підрядник закінчує роботи на теплотрасі. Решта будинків підключені. Зараз триває розбліндовка котелень: вчора частину було розбліндовано, сьогодні закінчується робота щодо цього. Але проблема зараз в іншому: у тому, що, згідно з Постановою, необхідно продовжити повноваження гарантованого постачальника газу. Це для того, щоб населення могло отримувати субсидійний газ. Цієї Постанови поки що нема, тому сьогодні з 7 ранку ні в кого з теплоенергетиків немає номінації на газ. Ми її чекаємо. А технічно ми готові. Як завжди, в першу чергу запускаємо об’єкти соціальної сфери, а потім поступово будинки», – поінформував Дмитро Рогожин.

Нагадаємо, під час засідання виконкому 10 жовтня 2018 року начальник управління житлового господарства Олександр Марцун міськради розповідав про затримку робіт з монтажу тепломережі в мікрорайоні Маликова, однак зазначав, що до 15 жовтня мікрорайон буде підключено до нової теплотраси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло опалювальний сезон Рогожин Житомиртеплокомуненерго теплокомуненерго  
Матеріали по темі