Влада

Держгеонадра знову просить погодити продаж дозволу на видобуток бурштину, Житомирська облрада проти

19 October 2018, 17:05

Житомирська обласна рада буде розглядати звернення Державної служби геології та надр України від 12 жовтня 2018 року щодо погодження продажу на аукціоні дозволу на видобуток бурштину на ділянці 19 га в Олевському районі.

Відповідний проект рішення сесії, в якому пропонується відмовити у надання погодження, 18 жовтня оприлюднений на сайті облради.

«Відмовити у погодженні продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки бурштину ділянки «Семенівська» площею 19,0 га, яка знаходиться в Олевському районі Житомирської області. Про результати розгляду звернення проінформувати Державну службу геології та надр України», - зазначається у проекті рішення.

Нагадаємо, на сесії 26 липня 2018 року обласна рада вже розглядала аналогічне звернення Держгеонадр і відмовила.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії 26 липня цього року депутати обласної ради не погодили продаж на аукціоні спеціальних дозволів на користування надрами на двох «бурштинових» ділянках в Ємільчинському районі: «Бараші» площею 311,9 га та «Вікторівка» площею 94,0 га.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада Держгеонадра копалини бурштин Олевський район  
Матеріали по темі