Суспільство

Картопля зі стегенцями та свіжі овочі – 30-та новоград-волинська бригада показала, чим годують військових

26 October 2018, 09:31

Рис з тушкованим м’ясом, картопля зі смаженими курячими стегенцями – саме так зараз годують військових 30-ї новоград-волинської окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького.

«Ще півроку тому таке поняття як «нова система харчування» бійцями нашої бригади, як і решти бойових частин, сприймалось доволі скептично. Проте, вже сьогоднішній сніданок приємно здивував наших військовослужбовців смачними стравами та свіжими овочами замість маринованих помідорів чи кабачків. На обід був вибір: хочеш рис з тушкованим м’ясом, а можеш взяти картоплю зі смаженим курячим стегенцем, а на перше - суп з фрикадельками», - зазначають військові.

«Сьогодні лише перший день, як частина перейшла на каталогову систему харчування. Тому, це ще не всі продукти, які будуть в раціоні військовослужбовців, адже каталогова система передбачає 348 позицій замість 32-х відповідно до старих стандартів», - каже ТВО заступника командира бригади з тилу.

Нагадаємо, до кінця 2018 року військовим частинам Житомирської області та Житомирському військовому інституту поставлять 700 тис. комплектів харчів для особового складу та 1 тис. комплектів продуктів для службових собак.

Як повідомляє Житомир.info, у жовтні 2017 року житомирський 199 навчальний центр ВДВ відкрив двері своєї їдальні і показав, як за новими стандартами годують солдатів української армії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 30 бригада військові харчування  
Матеріали по темі