Події

Поблизу Житомира фура врізалася у припарковану вантажівку, є загиблий (доповнено)

30 October 2018, 09:47

29 жовтня на трасі Київ-Чоп, біля Глибочиці, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажівок.

Про це 30 жовтня Житомир.info розповів читач.

«Вночі на трасі Київ-Чоп, біля автозаправної станції сталася жахлива ДТП. Вантажівка врізалась в іншу припарковану вантажівку», - розповів читач.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info інформацію про ДТП підтвердили.

«Близько 23:06, 29 жовтня, на трасі Київ-Чоп поблизу села Глибочиця сталася ДТП. Відомо, що у припарковану вантажівку врізалася фура. Водій фури, який в’їхав у іншу вантажівку, о 4-й ранку помер у лікарні», - розповіли у патрульній поліції.

Згодом у прес-службі ГУНП в Житомирській області повідомили подробиці нічної ДТП на 128 км автодороги Київ-Чоп поблизу села Глибочиця.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля «VOLVO FL», 39-річний житель м. Хмельницького, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «VOLVO SH12» з напівпричепом, що знаходився на узбіччі дороги та за кермом якого перебував 46-річний житель Рівненщини. У результаті ДТП хмельничанин отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні. На жаль, за кілька годин чоловік помер», - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року побитий мікроавтобус Fiat два тижні стояв на трасі Київ-Чоп у Житомирському районі після ДТП, у якій постраждав його водій.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2017 поблизу Глибочиці легковик Volkswagen Golf зіткнувся з вантажівкою DAF, були травмовані та затиснуті конструкціями автівки водій та 3 пасажири легковика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Глибочиця поліція вантажівка  
Матеріали по темі