Події

Суд посадив під домашній арешт житомирянку, яку обвинувачують в убивстві колишнього чоловіка-АТОшника

2 November 2018, 12:43

Поліцією скеровано до суду обвинувальний акт відносно 48-річної жительки Житомира. Їй інкримінується вбивство колишнього чоловіка, учинене з особливою жорстокістю. Подія сталася 26 листопада 2017 у с. Зарічани Житомирського району.

Про це 2 листопада інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«У ході досудового розслідування слідчі зібрали докази того, що жінка заздалегідь спланувала свої дії по вбивству колишнього чоловіка. Близько 8 години того осіннього дня вона зайшла до кімнати на другому поверсі будинку, що був спільною власністю колишнього подружжя, і здійснила кілька пострілів у чоловіка. Потому взяла праску і нанесла ще не менше двох десятків ударів по голові потерпілого. Після того жінка намагалася ще й душити чоловіка, але йому вдалось вирватись та вибігти на вулицю, де на допомогу прийшли сусіди, якій й викликали швидку. Його доставили до лікарні, однак отримані ним травми виявились несумісними із життям. За кілька годин він помер. Підозрювана з місця події втекла, однак пізніше була затримана поліцейськими та взята під варту. Проте 29 жовтня 2018 року Житомирський районний суд під час судового розгляду обвинувачення ухвалив рішення про міру запобіжного заходу для жінки у вигляді домашнього арешту», - йдеться у повідомленні.

Санкція статті (п. 4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ) передбачає відповідальність у вигляді ув’язнення на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Наступне засідання Житомирського районного суду призначено на 21 листопада 2018 року.

Як повідомляє Житомир.info, сусіди чоловіка, учасника АТО, якого в селі Зарічани Житомирського району 26 листопада вбила колишня дружина, не дозволили слідчим ввечері, 27 листопада, провести відтворення злочину за сумнівних, на думку громади, умов.

28 листопада 2017 року житомирянку, яка вбила колишнього чоловіка-АТОшника, взяли під варту з правом внесення застави 137 тис. грн.

Бойові побратими вбитого у Зарічанах АТОшника Володимира Горового побоювались, що правоохоронці спустять справу на гальмах і вбивця не понесе покарання за скоєне.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зарічани вбивство АТОшник суд поліція  
Матеріали по темі