Події

У Бердичівському районі Volkswagen врізався в паркан житлового будинку, двоє чоловіків отримали травми

5 November 2018, 12:17

В ніч на 3 листопада у селі Слободищі Бердичівського району автомобіль врізався в паркан житлового будинку. У результаті ДТП травми отримали водій та пасажир транспортного засобу.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 листопада близько 3.50 у с. Слободищі Бердичівського району. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Volkswagen Passat», 24-річний житель району, рухаючись вулицею села, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на металеву огорожу приватної садиби», - повідомили в прес-службі поліції.

У результаті ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення Бердичівської міськлікарні. Також з травмами до медичного закладу був доставлений пасажир легковика, 22-річний місцевий житель.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 4 листопада у селі Рудня-Пошта Житомирського району у подвійній аварії загинув 67-річний пішохід.

Як повідомляв Житомир.info, 28 жовтня в Житомирі на Вільському шляху BMW X5 влетів у бетонний паркан і перекинувся, водійка автомобіля загинула.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Бердичів поліція 
Матеріали по темі