Місто

Міська влада вирішила виставити на аукціон найбільший об’єкт – готель «Житомир»

5 November 2018, 15:46

Депутати будуть розглядати питання продажу на аукціоні майнового комплексу готелю «Житомир», який знаходиться на майдані Перемоги.

Відповідний проект рішення сесії 5 листопада оприлюднили на сайті міської ради.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт територіальної громади міста Житомира майновий комплекс готелю «Житомир» (літери «А», «Б», «В») за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 6, загальною площею 10860,40 кв.м згідно інвентарної справи № 16925 (свідоцтво про право власності серія САА № 508939) та перебуває на балансі комунального підприємства «Регулювання орендних відносин»Житомирської міської ради (код ЄДРПОУ 41052668), що розташований на земельній ділянці територіальної громади міста Житомира», - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, рішенням сесії міськради від 1 березня 2018 року готель «Житомир» був включений до про переліку об’єктів комунальної власності міста, що підлягають приватизації у 2018 році шляхом продажу на аукціоні. За словами заступниці мера Світлани Ольшанської, до кінця поточного року на аукціоні продадуть ще три об’єкти (приміщення колишнього витверезника, дитсадка та дитячого інфекційного відділення), очевидно аукціон з продажу готелю відбудеться вже в 2019 році.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира Сергій Сухомлин на брифінгу 4 вересня 2018 року розповідав, що міська рада готова виставити на аукціон близько 30 об'єктів. Скільки коштує 1 кв.м приміщень, проданих на аукціоні і приватизованих шляхом викупу читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада аукціон приватизація готель  
Матеріали по темі