Місто

Влада Житомира хоче продати на аукціоні ще три приміщення, але з умовами збереження профілю

30 October 2018, 17:36

В листопаді на електронному аукціоні планують продати ще три комунальні об’єкти, які належать громаді Житомира.

Відповідні інформаційні повідомлення вже оприлюднені в системі ProZorro Продажі.

На 20 листопада запланований аукціон з продажу будівлі колишнього дитячого інфекційного відділення на вул. Романа Шухевича, 2а.

«Приміщення І групи капітальності розміщене у двоповерховій будівлі з підвалом (за винятком частини підвальних приміщень площею 287,3 кв.м, що є захисною спорудою цивільного захисту) колишнього дитячого інфекційного відділення загальною площею 3104,2 кв.м., у периферійній зоні поруч з КУ Центральна міська лікарня №2 м.Житомира. Фундамент бутобетонний, стіни цегляні, покрівля рубероїд, перекриття залізобетонні. Будівля розташована на земельній ділянці територіальної громади міста Житомира в особі Житомирської міської ради загальною площею 0,92 га», - зазначається в оголошенні.

Стартова ціна об’єкту – 10 млн 743 тис. 15,6 грн. (з ПДВ). Умови продажу: з обов’язковим збереженням профілю діяльності об’єкта, як медичного закладу.

За словами начальника управління охорони здоров’я міської ради, будівля розвалюється вже більше 12 років, для ремонту потрібна значна сума. У 2016 році міська влада вже готувала проект рішення щодо продажу будівлі інфекційного відділення з умовою збереження медичного профілю.

21 листопада планують продавати будівлю колишнього відділення детоксикаційної допомоги по пров. Успенський, 5.

«Двоповерхова будівля колишнього відділення детоксикаційної допомоги загальною площею 332,6 кв.м розташована у межах історичного ареалу. Будівля окремо розташована. Фундамент бутовий, цегельні стіни та перегородки, перекриття та підлога дерев’яні. Будівля 1906 року побудови. Будівля розташована на земельній ділянці територіальної громади міста Житомира в особі Житомирської міської ради загальною площею 0,0999 га», - йдеться у повідомленні.

Стартова ціна колишнього витверезника – 1 млн 642 тис. 380 грн (з ПДВ). Умови продажу: з обов’язковим збереженням профілю діяльності об’єкта, як медичного закладу.

В жовтні 2017 року прокуратура Житомирської області інформувала про розслідування фактів порушення прав громадян під час доставки та утримання їх у центрах детоксикації, зокрема – у Житомирі. 29 листопада управління охорони здоров’я міськради повідомило, що через скарги на негуманне ставлення до людей напідпитку та відсутність правової бази з 1 грудня 2017 року припиняє роботу витверезник, що розташований у пров. Успенському (раніше – пров. 8 Березня).

22 листопада має відбутися електронний аукціон з продажу будівлі недіючого дошкільного навчального закладу №54 з допоміжною господарською спорудою на бульвар Старий, 22.

«Будівля недіючого дошкільного навчального закладу №54 з допоміжною господарською спорудою загальною площею 761,0 кв.м (в т.ч. допоміжна господарська споруда 10,5 кв.м.) розташована у центральній частині міста, у парковій зоні, у межах історичного ареалу. Будівля закладу не використовується за призначенням з 2005 року. 1924 року побудови. Фундамент бутовий, цегляні стіни, перекриття дерев’яне, дощата підлога. Будівля розташована на земельній ділянці територіальної громади міста Житомира в особі Житомирської міської ради загальною площею 0,2866 га», - інформує організатор аукціону.

Стартова ціна колишнього дитсадка в парку – 3 млн 689 тис. 532 грн. (з ПДВ). Умови продажу: з обов’язковим збереженням профілю діяльності об’єкта, як дошкільного навчального закладу.

У серпні 2018 року влада шукала орендаря для приміщення дитсадка №54 на Старому бульварі для розміщення приватного дошкільного навчального закладу, а потім вирішила будівлю продати.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2018 року на аукціоні продавали три приміщення, в яких знаходилися фірмові магазини Житомирського лікеро-горілчаного заводу: 23 жовтня відбулися електронні торги з продажу колишнього магазину Житомирського лікеро-горілчаного заводу площею 114,6 кв.м, розташованого на першому поверсі п’ятиповерхівки на розі вулиць Грушевського та Покровської: на аукціоні було 14 учасників, початкова ціна 1 млн 587 тис. 528 грн збільшилася майже втричі, переможцем торгів стало ПП «Компанія Базіс» з пропозицією 4 млн 700 тис. 77 грн; 24 жовтня відбувся аукціон з продажу приміщення магазину загальною площею 90,9 кв.м на вул.Велика Бердичівська, 35, в якому було 11 учасників, початкова ціна 1 млн 268 тис. 688 грн під час торгів збільшилася майже в 3,5 рази, переможцем стала 73-річна Ганна Пилявець, яка запропонувала 4 млн 301 тис. 200 грн; 25 жовтня 14 учасників торгувалися за нежитлове приміщення загальною площею 65,9 кв.м на першому поверсі п’ятиповерхівки по вул. Перемоги, 52 з початковою ціною 919 тис. 195 грн 20 коп, аукціон виграла ФОП Демчукова Л.Л., запропнувавши 3 млн 505 тис. 889 грн - в 3,8 рази більше від стартової ціни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аукціон приміщення витверезник дитсадок  
Матеріали по темі