Влада

​У Житомирській ОДА розповіли, скільки призовників цієї осені вже відправили до Нацгвардії та ЗСУ

9 November 2018, 15:49

Під час осіннього призову на Житомирщині на військову службу відправили 437 призовників.

Про це 9 листопада повідомили в прес-службі Житомирської ОДА.

«Триває осінній призов до лав Збройних Сил України, Нацгвардії, прикордонних військ. Він відбувається у плановому режимі. Поставлені показники виконуються. Найкращий показник виконання – набір до Національної гвардії України», – зазначив заступник голови ОДА - голова обласної призовної комісії Ярослав Лагута.

За словами начальника відділу комплектування обласного військового комісаріату Олексія Бєланова, станом на 8 листопада 2018 року до військових частин з Житомирської області вже відправили 437 призовників, з них 193 – до Нацгвардії, 189 – до Збройних Сил України.

Найкраще справляються з організацією призову Радомишльський РВК, Чуднівський РВК, Попільнянський РВК, Бердичівський ОМВК, Коростенський ОМВК та Малинський ОМВК.

Нагадаємо, 10 вересня 2018 року президент підписав указ, яким зробив осінній призов на строкову службу на місяць довшим: його проводитимуть у жовтні-грудні. Загалом восени з Житомирської області планують відправити у війська майже 700 призовників. Станом на 31 жовтня у місті Житомир не виконується план по осінньому призову, набрали лише 29 строковиків.

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році обласний військкомат реформують у територіальний центр комплектування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: призов армія ЗСУ військкомат  
Матеріали по темі